button-paars

Dubbeldoel tuinman

De Groene Loods ziet de tuin als een eigen stukje aarde, waarin de groei en ontwikkeling van de tuin en zijn gebruiker gecombineerd worden.

 

Lees meer

button-geel

Jij en jouw tuin

Een tuin is meer dan een paar planten. Een dierbaar stukje grond, een betekenisvol schilderij, een plekje om te ervaren en in te werken.

 

Lees meer

button-rose

De mens centraal

Tuineren helpt bij het uitdrukken van jezelf en je gevoelens. Levensvragen, gebeurtenissen of herinneringen geven de tuin kleur en betekenis.

 

Lees meer

Ontwerpen en aanleggen van tuinen en groenvoorzieningen, het geven van advies, snoeien van bomen, struiken, heggen en vaste planten, bemesten van tuin of gazon, verwijderen en bestrijden van onkruid, gazononderhoud, graven, schoffelen, harken et cetera.

Tuinpraktijk De Groene Loods doet het allemaal… MAAR NET EVEN ANDERS. Niet alleen vóór u namelijk, maar vooral ook mét u. Want samen werken in de tuin is leerzaam, zorgt voor betrokkenheid en kan zelfs een therapeutisch effect hebben. De tuin als praktijk, dát is wat De Groene Loods onderscheidend maakt.

De opzet van Tuinpraktijk De Groene Loods komt trouwens van mij, Daniël Roos. Op de eerste plaats ben ik tuinman en daarnaast leerkracht en groeningenieur. Gedegen vakmanschap en een brede kennis van beplanting en tuinmaterialen vormt mijn basis en daar voeg ik graag de nodige creativiteit aan toe. Plús een stukje levensfilosofie, voor wie daar open voor staat…

Het schoolplein: tuinieren om te groeien

Het-schoolplein-tuinieren-om-te-groeienSamen met leerlingen, ouders en leerkrachten wordt het plein van de Johannes Calvijnschool in Amersfoort omgevormd tot een uitnodigende, groene omgeving. Tuinpraktijk de Groene Loods was nauw betrokken bij de plannen en de uitvoering.

Lees meer

Neem contact op met De Groene Loods

Daniel-Roos-De-Groene-Loods-220x220pxWordt het tijd dat je aan de slag gaat in je tuin? Wil je het groots aanpakken of volstaat een kleine ingreep met effect? Graag denken we met je mee. Voel je vrij om te reageren.
Neem contact op