Tuin vol ontdekkingen

Voor Merel, is haar tuin vooral een obstakel. Ze kan er niet goed mee uit de voeten. De moestuin die ze ooit begonnen is staat vol met onkruid. Ze vind haar tuin niet mooi en het geeft haar geen plezier. Ze wil vertrouwen krijgen en lef laten groeien om in te grijpen.

De tuin en voltooid leven

Het begrip voltooid leven is een actueel onderwerp waar ik als ‘jonge man’ over nadenk. Ik ben tuinman en ik vergelijk de tuin graag met het echte leven. Maar nu raak ik in de war. Hoe zit het met een oude tuin?

Natuurlijke speelplaats Calvijnschool

Het schoolplein van de Johannes Calvijnschool is in ontwikkeling vanaf 2013, in nauwe samenspraak met leerlingen, ouders en leerkrachten. Het plein is hard aan verandering toe: spel en spelen hebben een impuls nodig. De Groene Loods geeft een groene tint aan de plannen voor het schoolplein en organiseert buitenactiviteiten met de kinderen. 

Referenties

Onze tuin blijft groeien

Gerwin en Laurine vertellen over hun ervaring met Tuinpraktijk De Groene Loods. Langzamerhand krijgen de plannen én krijgt de tuin meer vorm.

Lees meer...

Neem contact op met De Groene Loods

Daniel-Roos-De-Groene-Loods-220x220px


Wordt het tijd dat je aan de slag gaat in je tuin? Wil je het groots aanpakken of volstaat een kleine ingreep met effect? Graag denken we met je mee. Voel je vrij om te reageren.

Neem contact op