Ik begrijp niet zo goed wat De Groene Loods precies doet. Wat hebben jullie mij te bieden?

De Groene Loods is een dienstverlener met een dubbel doel. We beogen klanten een andere kijk op hun tuin, henzelf en hun omgeving te bieden door bezig te zijn in de natuur. We gaan daarbij uit van de educatieve en reflectieve kracht van de natuur, zonder zweverig te zijn. Bevind je je bijvoorbeeld in een periode van rouwverwerking, dan bieden wij samen tuinieren aan als een methode om antwoorden te vinden, emoties te uiten en gevoelens een plekje te geven. Maar ook werken we in opdracht voor scholen, door samen met ouders, kinderen en leerkrachten van een schoolplein een groene omgeving te maken, en helpen we particuliere cliĆ«nten bij het ontwerp, de aanleg, het onderhoud en de renovatie van hun tuin.

Quotes

De tuin leert ons over samenhang in tijd en in volgorde. Je kan oogsten als je de grond hebt bewerkt, gezaaid en gewied.

Neem contact op met De Groene Loods

Daniel-Roos-De-Groene-Loods-220x220px


Wordt het tijd dat je aan de slag gaat in je tuin? Wil je het groots aanpakken of volstaat een kleine ingreep met effect? Graag denken we met je mee. Voel je vrij om te reageren.

Neem contact op