Zoeken

Uw hovenier voor de regio Amersfoort

In hoofdlijnen valt de dienstverlening van De Groene Loods op te delen in drie categorieën: hovenierswerkzaamheden, (re-)creatief tuinieren en tuineducatie in de regio Amersfoort. Kenmerkend voor aanbod is de persoonlijke inkleuring van specifieke vragen. We leveren uitsluitend klantgerichte oplossingen en maatwerktrajecten.

Met een persoonlijke inkleuring van specifieke vragen bieden wij een breed palet aan diensten. Individuen en groepen benaderen ons in de regel met bepaald onalledaagse verzoeken. En dat is tegelijk het bestaansrecht van De Groene Loods: we leveren custom made-oplossingen en maatwerktrajecten.

In grote lijnen valt ons pakket van dienstverlening uiteen in drie categorieën: hovenierswerkzaamheden(re-)creatief tuinieren en tuineducatie. Voor ontwerp, aanleg, onderhoud en renovatie van uw tuin bijvoorbeeld bent u bij ons aan het juiste adres. Tegelijk zijn we in dergelijke trajecten geen regulier hoveniersbedrijf; we dienen een dubbeldoel. We willen een tuin realiseren die honderd procent uw verhaal vertelt, uw dromen realiseert of uw beeld weerspiegelt.

Re-creatief tuinieren is een overkoepelend begrip voor onze dienstverlening waarin we met onze klanten samen tuinieren en waarbij de tuin of de natuur als inspiratiebron dient om te reflecteren, te leren, antwoorden te krijgen op vragen of gebeurtenissen te verwerken. Bij tuineducatie draait het vooral om de wisselwerking tussen groen en onderwijs.

De kracht van spelen en werken in de tuin laten we graag ervaren. We leren kinderen en volwassenen op een nieuwe manier naar de natuur, de tuin en het park kijken, waardoor er verrassende leerprocessen op gang komen en mensen zich op een nieuwe manier tot elkaar leren verhouden. Zo kan de tuin een bloeiende omgeving zijn die op tal van manieren ruimte biedt aan educatie, reflectie, groei en respect. En nog zoveel meer.

Onze hovenierswerkswerkzaamheden bestaan uit:

  • Inmeten van het terrein
  • Ontwerp van uw tuin
  • Aanleggen van de tuin
  • Beplantingsplan uitwerken
  • Bestrating met keien, klinkers of tegels realiseren
  • Onderhoud en snoeiwerkzaamheden