Algemeen

In hoofdlijnen valt de dienstverlening van De Groene Loods op te delen in drie categorieën: hovenierswerkzaamheden, (re-)creatief tuinieren en tuineducatie. Kenmerkend voor aanbod is de persoonlijke inkleuring van specifieke vragen. We leveren uitsluitend klantgerichte oplossingen en maatwerktrajecten.

Tuin & reflectie

De Groene Loods gaat samen met u de tuin en de vraagstukken te lijf. Een creatieve  manier met als oogst: reflectie en rehabilitatie en de balans.

Mens & groen

Voor het ontwerpen, aanleggen, onderhouden of renoveren van je tuin is De Groene Loods je partner. In jouw tuin verwezenlijken we dromen, roepen we emoties, vertellen we verhalen en maken we verlangens wakker. Samen werken we aan dubbele doelen: groei en ontwikkeling van mens en tuin.

Tuin & educatie

De natuur is van oudsher bij uitstek geschikt voor educatie. Een groene omgeving beïnvloedt leerprocessen positief en stimuleert creativiteit. Samen met ouders, kinderen en leerkrachten werken we aan de ontwikkeling van zo’n natuurlijke speelomgeving, waarin kinderen zich kunnen ontplooien.

Referenties

Onze tuin blijft groeien

Gerwin en Laurine vertellen over hun ervaring met Tuinpraktijk De Groene Loods. Langzamerhand krijgen de plannen én krijgt de tuin meer vorm.

Neem contact op met De Groene Loods

Wordt het tijd dat je aan de slag gaat in je tuin? Wil je het groots aanpakken of volstaat een kleine ingreep met effect? Graag denken we met je mee. Voel je vrij om te reageren.