Zoeken

Mens & groen

Voor het ontwerpen, aanleggen, onderhouden of renoveren van je tuin is De Groene Loods je partner. In jouw tuin verwezenlijken we dromen, roepen we emoties, vertellen we verhalen en maken we verlangens wakker. Samen werken we aan dubbele doelen: groei en ontwikkeling van mens en tuin.

Wil je een nieuwe tuin ontwerpen en aanleggen? Heb je misschien plannen om je tuin te renoveren? Of zoek je iemand voor tuinonderhoud? Hoe dan ook, De Groene Loods is graag je partner. Je tuinman met dubbeldoel.

We willen dat in de tuin jouw dromen en ideeën voor het volle pond opbloeien, of dat nu gaat om een nieuwe of een bestaande tuin. Dat vervlogen dromen worden wakker geroepen. Dat iets in jou – een gevoel, een emotie, een verhaal, een herinnering – naar buiten komt. Want van buiten word je beter.

Om dat te realiseren stel ik samen met jou als tuineigenaar een beeld vast, waar we naartoe gaan werken. En dat beeld gaan we, liefst zoveel mogelijk samen, in de praktijk van jouw tuin verwezenlijken. Door rigoureuze wijzigingen aan te brengen. Of door subtiele veranderingen door te voeren, met grootse ruimtelijke effecten. Zo maken we van een kale lap grond een belevingstuin en van een verwilderde chaos een verzorgde groenomgeving. Of juist andersom, omdat dat aansluit op jouw verhaal.

Behalve voor het ontwerpen, aanleggen of renoveren van tuinen kun je ons ook benaderen voor onderhoud en advies. We geven je graag handige en nuttige tips over alle aspecten van je tuin. Over het terras, de border, de moestuin. Over snoeimethodes voor heesters, bomen en vaste planten en over bemesting. Voor alle voorkomende vraagstukken kun je ons bellen of mailen.

Referenties

Dicht bij mezelf blijven in mijn tuin

Mijn vraagstuk was hoe ik de tuin bij ons nieuwe huis zou gaan realiseren en inrichten. Ik heb Daniel van Tuinpraktijk De Groene Loods gevraagd daarin te adviseren en daarbij te begeleiden.

Neem contact op met De Groene Loods

Wordt het tijd dat je aan de slag gaat in je tuin? Wil je het groots aanpakken of volstaat een kleine ingreep met effect? Graag denken we met je mee. Voel je vrij om te reageren.