Algemeen

Tuinpraktijk De Groene Loods verbindt mensen, de natuur, vakmanschap en duurzame ontwikkeling aan elkaar. Enerzijds door klanten praktisch te helpen bij allerhande werkzaamheden in de tuin, anderzijds door in dat proces cognitieve en reflectieve ontwikkelingen op gang te brengen en te stimuleren.

Achtergrond

In Tuinpraktijk De Groene Loods komen passie voor de natuur en jarenlange ervaring als tuinman, leerkracht en groeningenieur samen in de persoon van Daniël Roos. Zoals zijn voorgeslacht schepen de haven in- en uitloodste, zo coacht Daniël vandaag individuen en groepen in de groene omgeving.

Werkwijze

Op basis van een verkennend gesprek brengt de Tuinpraktijk uw behoefte in kaart. We maken en plan van aanpak en gaan vervolgens aan de slag. Zo bieden we elke afzonderlijke klant of groep een passende methode. De tuin is daarbij het middel, De Groene Loods het gereedschap.

Visie & missie

Tuinman met dubbeldoel, dat is Tuinpraktijk De Groene Loods in een oneliner. Werken in de tuin ondersteunt en motiveert mensen in hun persoonlijke ontwikkeling en groei. De Tuinpraktijk zet alle registers van het groene spectrum open om klanten bij dat tweeledige doel behulpzaam te zijn.

Referenties

Dicht bij mezelf blijven in mijn tuin

Mijn vraagstuk was hoe ik de tuin bij ons nieuwe huis zou gaan realiseren en inrichten. Ik heb Daniel van Tuinpraktijk De Groene Loods gevraagd daarin te adviseren en daarbij te begeleiden.

Neem contact op met De Groene Loods

Wordt het tijd dat je aan de slag gaat in je tuin? Wil je het groots aanpakken of volstaat een kleine ingreep met effect? Graag denken we met je mee. Voel je vrij om te reageren.